Rodenbach Classic is een origineel Vlaams roodbruin bier. Dit vlot drinkbare bier is gekend voor zijn zachtzure, uitgebalanceerde smaak en een unieke fruitigheid, afkomstig van de partiële rijping op eikenhouten foeders.
Rodenbach Classic is een origineel Vlaams roodbruin bier. Dit vlot drinkbare bier is gekend voor zijn zachtzure, uitgebalanceerde smaak en een unieke fruitigheid, afkomstig van de partiële rijping op eikenhouten foeders.
Rodenbach Alexander is gebaseerd op Rodenbach Grand Cru, die wordt gemacereerd met zure kersen. Dit fruitbier wordt gekenmerkt door zijn unieke uitgebalanceerde zuurzoete smaak, fruitig kriekaroma en een complexe afdronk.
Rodenbach Classic is een origineel Vlaams roodbruin bier. Dit vlot drinkbare bier is gekend voor zijn zachtzure, uitgebalanceerde smaak en een unieke fruitigheid, afkomstig van de partiële rijping op eikenhouten foeders.
Uitzonderlijk Vlaams roodbruin bier. De gemengde hoofdgisting en rijping op eikenhouten foeders geven het bier een friszure smaak en complexe fruitigheid met de afdronk van een grand-cruwijn. Rodenbach Grand Cru is een blend van 2/3 tweejarig op houten foeders gerijpt met 1/3 jong bier.
Uitzonderlijk Vlaams roodbruin bier. De gemengde hoofdgisting en rijping op eikenhouten foeders geven het bier een friszure smaak en complexe fruitigheid met de afdronk van een grand-cruwijn. Rodenbach Grand Cru is een blend van 2/3 tweejarig op houten foeders gerijpt met 1/3 jong bier.
Rodenbach Vintage is het unieke resultaat van twee jaar rijping. Onze Rodenbach-brouwmeesters selecteren de foeder die het beste bier heeft voortgebracht en geven het de titel "De beste foeder van het jaar" Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping.
Rodenbach Vintage is het unieke resultaat van twee jaar rijping. Onze Rodenbach-brouwmeesters selecteren de foeder die het beste bier heeft voortgebracht en geven het de titel "De beste foeder van het jaar" Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping.