Zwaar amberkleurig abijbier (Tripel), gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie. Het bier smelt als het ware in de mond met op de achtergrond een zachte bitterheid. In de afdronnk zorgt de aanwezige alcohol voor een aangenaam verwarmend gevoel.
Zwaar amberkleurig abijbier (Tripel), gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie. Het bier smelt als het ware in de mond met op de achtergrond een zachte bitterheid. In de afdronnk zorgt de aanwezige alcohol voor een aangenaam verwarmend gevoel.
Zwaar amberkleurig abijbier (Tripel), gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie. Het bier smelt als het ware in de mond met op de achtergrond een zachte bitterheid. In de afdronk zorgt de aanwezige alcohol voor een aangenaam verwarmend gevoel.
Zwaar amberkleurig abijbier (Tripel), gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie. Het bier smelt als het ware in de mond met op de achtergrond een zachte bitterheid. In de afdronnk zorgt de aanwezige alcohol voor een aangenaam verwarmend gevoel.
Blond abijbier, gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie. Het bier heeft een zachte bitterheid maar kan ook rekenen op een duidelijke en aangename hoppigheid. Dit alles wordt afgerond met een loepzuivere smaak.
Blond abijbier, gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie. Het bier heeft een zachte bitterheid maar kan ook rekenen op een duidelijke en aangename hoppigheid. Dit alles wordt afgerond met een loepzuivere smaak.
Blond abijbier, gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie. Het bier heeft een zachte bitterheid maar kan ook rekenen op een duidelijke en aangename hoppigheid. Dit alles wordt afgerond met een loepzuivere smaak.
Blond abijbier, gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie. Het bier heeft een zachte bitterheid maar kan ook rekenen op een duidelijke en aangename hoppigheid. Dit alles wordt afgerond met een loepzuivere smaak.
Donker abijbier (Belgisch dubbel), gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie.De bitterheid komt eerder van een nootachtig karakter, gecombineerd met het gebrande van de gebruikte moutsoorten. Deze kwaliteiten worden moeiteloos doorgetrokken tot in de heerlijk lange afdronk.
Donker abijbier (Belgisch dubbel), gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie.De bitterheid komt eerder van een nootachtig karakter, gecombineerd met het gebrande van de gebruikte moutsoorten. Deze kwaliteiten worden moeiteloos doorgetrokken tot in de heerlijk lange afdronk.
Donker abijbier (Belgisch dubbel), gebrouwen volgens het origineel recept en de Benedictijnertraditie.De bitterheid komt eerder van een nootachtig karakter, gecombineerd met het gebrande van de gebruikte moutsoorten. Deze kwaliteiten worden moeiteloos doorgetrokken tot in de heerlijk lange afdronk.